Wie is eigenlijk Pink Ice

even wat meer informatie over ons, we begrijpen dat dit erbij hoort
Pink Ice Solutions BV is in 2008 opgericht door Bas en Pascal. Het doel was destijds een risico spreiding van activiteiten. Door onze ruime kennis van e-commerce, SEO en ondernemers mentaliteit krijgen we altijd veel vragen over IT. Zo werden we gevraagd rond 2008 om een groot SaaS platform (dat heette toen nog geen SaaS) te bouwen voor een relatie van ons. Omdat grote projecten gepaard gaan met zekerheden bieden, hebben we deze BV opgericht.
Pascal van Zandvoort (CEO)
Owner & co-founder
Linkedin
Bas Gooren (CTO)
Owner & co-founder
Linkedin

Focus op onze projecten

Tussen 2010 en 2017 lag onze focus op onze eigen projecten. Er zijn diverse BV’s ontstaan vanuit het succes van deze ‘eigen’ projecten. Door onze ruime kennis van het bouwen van gave tools, platformen en SaaS software hebben we besloten om eerst eigen projecten te lanceren en onderhouden. Dit heeft ons gebracht waar we nu zijn: onafhankelijk van derden, eigen kapitaal, stabiele privésituatie en jarenlange ervaring met het bouwen van online producten. Een voorbeeld is een B2C e-commerce platform voor het leveren van bloemen en planten in Nederland, Belgie en Duitsland. Dit platform heeft inmiddels ruim 400.000 (2016) orders gegenereerd.

Waar worden we blij van

Aangezien we niet opnieuw hoeven te beginnen, maar simpel de focus brengen naar waar het om gaat, zie je dat Pink Ice ons deze gave dingen kan brengen. Wij worden gezien als ondernemers, specialisten, developers, IT’ers, Nerds en als de expert van SaaS, Platformen en Apps. Het cirkeltje is rond. Onze focus ligt op Pink Ice Solutions. Nou eigenlijk ligt onze focus op jou. We hebben maar één doel bij Pink Ice: jou succesvoller maken. Wij zijn ervan overtuigd dat als wij jou succesvoller maken dan hebben wij een ambassadeur erbij. Voor ons is dat niet zo moeilijk, het is onze passie.

Waar gaan we naar toe?

Pink Ice wordt het nieuwe IT bedrijf voor maatwerk online producten zoals SaaS (Software as a Service), Apps, B2C en B2B E-commerce platformen. Enterprise ondernemingen, Digital Agencies and Startups worden met open armen ontvangen. We zijn gestart in Rotterdam en binnen 3 tot 5 jaar willen we aanwezig in London, Barcelona, Berlijn en Antwerpen. Pink Ice is een internationaal IT bedrijf dat zijn vleugels gaat spreiden binnen Europa. We zijn trots op Nederland, vandaar dat we ons eerste kantoor hebben geopend in Rotterdam (HNK Rotterdam). We horen graag uw verhaal en ontdekken waar wij toegevoegde waarde kunnen bieden.

Waar staan we nu?

We zijn met onze jaren lange ervaring en kennis een echt allround internet bureau. Daarbij is het van belang dat je met ons kunt sparren over jou online strategie, we kunnen in jip en janneke taal op directie niveau praten over de juiste strategie voor jou bedrijf. Omdat we onafhankelijk zijn, hoeven we niet te denken in bepaalde pakketten. Bestaat het software product niet, dan maken we het gewoon voor jou. Alles om jou succesvoller te maken online. Dat is wat wij doen en daar zit onze passie. Wordt onze ambassadeur!

Zet de eerste stap naar succes

Wij zijn ook maar gewoon mensen, die toevallig een extreme focus hebben om jou succesvoller te maken. Leg contact en maak gratis gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring met online, B2C en B2B E-commerce en software ontwikkeling. De eerste stap naar jou succes is een vrijblijvend gesprek, neem contact op.