Webshop bouwen

Als je een partij zoekt die een maatwerk webshop kan bouwen, dan zit je goed.
software ontwikkeling - code op computer

Standaard systeem of maatwerk webshop?

Een belangrijk voordeel is dat wij onafhankelijk zijn, dus wij kijken naar wat jij nodig hebt. Mogelijk is er een systeem waarmee jij prima uit de voeten kunt. Dan zullen we dat zeggen. Wij willen toegevoegde waarde bieden, dat doen wij als eerste met een eerlijk advies. Is er een stukje bestaand systeem waarmee jij prima geholpen bent waarom moeten wij het dan bouwen. Je bent dan immers vaak sneller en goedkoper geholpen. Vaak is dat het geval als je net wilt starten met een webshop. Kijk dan altijd eerst wat er is in de markt. We kunnen je daarbij helpen.
Maar het komt ook vaker voor dat een standaard pakket je niet meer verder kan helpen. Je bent bijvoorbeeld flink gegroeid, je loopt tegen een plafond aan met je huidige webshop. Je interne processen werken niet goed meer met je huidige webshop, dit kost geld en kost ook klanten. Kortom er kunnen diverse redenen zijn dat een standaard webshop niet altijd een goede keus (meer) is. Het is dan belangrijk dat je verder kijkt. Wij kunnen je daarbij helpen.

Wat doen wij?

Wij bouwen webshops op maat. Wij kijken naar je bedrijf, je processen, je wensen, de toekomst, je klanten en gaan op basis van al die data kijken wat het beste systeem is voor jou bedrijf. Het voordeel van Pink Ice is dat alles wat we samen kunnen bedenken, verzinnen, wensen, dat kunnen wij maken. De techniek is niet (meer) het probleem. Wij kunnen alles bouwen op basis van een web-applicatie. Wij ontwerpen en ontwikkelen software vanuit de gebruiker. De software moet zo ontwerpen worden dat de gebruiker snapt hoe het werkt. Als de gebruiker de schermen ziet dan zou hij zonder uitleg ermee moeten kunnen werken. Zoals de gebruiker verwacht hoe de software werkt, zo moet het ook werken. Software ontwikkeling op maat is niet alleen code, het begint bij de gebruiker. Zo testen we de schermen al direct met een test groep gebruikers, nog voor we de achter kant gemaakt hebben.

Maatwerk software ontwikkeling future proof

Niets gaat zo snel als de techniek van tegewoordig. Lange termijn visie van bijvoorbeeld 5 jaar op gebied van online strategie is er niet meer bij. Dit betekent ook dat je met de techniek mee moet gaan. Wij ontwikkelen in overzichtelijke programmeerstandaarden zoals Java en in platformen zoals wicket. De code wordt altijd overzichtelijk en gedocumenteerd zodat andere partijen ook met onze techniek / code kunnen werken. Maatwerk software is future proof als ook andere softwarebedrijven kunnen werken met onze code. Dit brengt ook rust voor de klant.

Webapplicaties

Wij bouwen met name webapplicaties die 24/7 bereikbaar zijn via Internet. Veel van onze software die wij ontwikkelen werkt dus online, het draait in de cloud en is voor iedereen en altijd toegankelijk.

Waarom Pink Ice?

Wij hebben één doel: ervoor zorgen dat jij succesvol bent. Wij gaan niet voor de omzet, wij maken een product dat werkt. Wij halen onze jarenlange ervaring en kennis erbij en maken pas een product als wij overtuigd zijn van het succes. Zoniet dan sturen wij bij zodat het wel succesvol gaat worden. Daarna ontwerpen we, testen we en ontwikkelen wij het beste product wat er op dit moment in de markt verkrijgbaar is. Waarom Pink Ice? Wij zijn mensen en wij willen graag dat jij zo succesvol wordt, dat jij onze ambassadeur wordt. Daarom Pink Ice. Ervaar het zelf en nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek.

Elk product begint met een eerste gesprek.

Wil je kennismaken, heb je een vraag of wil je eens sparren over je (nieuwe) online activiteiten en strategie? Ik deel mijn kennis en ervaring graag met je.
Pascal van Zandvoort - CEO - Linkedin profiel