B2B E-commerce maatwerk

BEHOEFTE

De grootste bandenleverancier van Europa heeft een bestelplatform waarop de belangrijkste zakelijke klanten banden bestellen. Echter dit platform is niet stabiel, is langzaam bij veel zoekopdrachten en moet uitgebreid worden op basis van specifieke wensen. Het platform is niet flexibel.

OPLOSSING

Pink Ice heeft een java platform ontwikkeld waarbij de klant van onze klant centraal staat. Het systeem is snel, efficient, stabiel en flexibel. Omdat de eindgebruikers centraal staan hebben we met ze gesproken om wensen te documenteren en te vertalen naar user stories.

Onze klant heeft zelf de keuze wanneer wij functionaliteit inplannen, bouwen en opleveren. Bepaalde functies zijn must-haves en anderen zijn nice-to-have. Dit heeft geresulteerd in een systeem wat nu vaker wordt gebruiker (en dus meer omzet realiseert). Dus bijvoorbeeld een klant van Mercedes bestelt op het platform bij Mercedes (branding) maar eigenlijk direct in het magazijn van onze klant in Antwerpen. Hiermee kan Mercedes meer dan 2.000.000 banden aanbieden vanuit de voorraad van onze klant.

EXTRA

Wilt u meer informatie over deze oplossing of heeft u zelf een idee. Neem contact op.