B2C E-commerce maatwerk

BEHOEFTE

Binnen de bloemenbranche is internet nog steeds sterk in opkomst. Veel bloemisten in europa zijn nog niet vertegenwoordigd online en zijn zoekende naar mogelijkheden en oplossingen. De lokale bloemist wil zich online presenteren en zonder veel moeilijkheden online orders kunnen aannemen.

OPLOSSING

Regiobloemist heeft hier een oplossing voor: een op maat gemaakt e-commerce platform dat volledig online draait en vergaand geautomatiseerd is. Er zijn koppelingen met de Adyen API voor online betalingen, de AfterPay API voor achteraf betalen, de Zendesk API voor customer support, verschillende API’s van leveranciers voor producten en met vrijwel alle lokale bloemisten in Nederland, België en Duitsland.

Vanaf de start is ervoor gekozen om betalingen, facturering, orderafhandeling en afhandeling van klantvragen zoveel mogelijk te automatiseren. Lokale bloemisten kunnen gekozen worden als bezorgende bloemist en hebben een eigen profielpagina (die vaak beter scoort in Google dan hun eigen site). Google plaatst deze website vaak in de top 10 resultaten van Google in lokale zoekopdrachten. Het platform heeft inmiddels 300.000+ (medio 2016) orders verwerkt en is actief in Nederland, België en Duitsland.

EXTRA

Wilt u meer informatie over dit project of wilt u meer informatie over een webshop op maat, neem vrijblijvend contact op!