Software as a Server

BEHOEFTE

Vanuit de grootste Europese verzendorganisatie met 13.000+ lokale bloemisten in 8 landen is de vraag ontstaan om in de behoefte van de lokale bloemist te voorzien. Online bloemen verkopen via een eigen shop. Een bloemist is niet internet-minded en concentreert zich liever op het maken van een mooi boeket. Maar hij/zij ziet de beweging in de markt en wil ook graag actief zijn op Internet.

OPLOSSING

Pink Ice heeft een Software as a Service (SaaS) platform gemaakt waarbij de klant een nieuwe site kan lanceren vanuit het platform met een druk op de knop. Deze site is op te maken met o.a. een layout, kleurtint, producten, betaalmethoden en een eigen domein. Omdat de bloemist liever met bloemen bezig is dan met zijn website, beheert onze klant de lokale websites van de bloemisten via het platform. Zo kan men tegelijkertijd in alle 4600+ shops de thematisering aanpassen qua layout, banners, producten en aanbiedingen (in 8 landen diverse thema’s op verschillende momenten). De bloemist kan het zelf doen of hij/zij kan het laten doen door onze klant.

Omdat een bloemist vaak wel actief is op Facebook, kan zijn/haar webshop aan de betreffende Facebookpagina gekoppeld worden. Eigen orders komen via het platform binnen en ook die van collega bloemisten (orderuitwisseling).

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over een Software as a Service (SaaS) oplossing? Neem contact op.